Nu kommer snus med vinsmak

Tycker du vin är så gott att du gärna ser det i andra sammanhang än när du bara ska dricka ett glas? Nu har det dykt upp vinsmak på ett väldigt oväntat ställe. Om någon nämner äpplen, citrus och blommor är kanske inte snus det första du tänker på. Men det är precis vad det är.

Matcha vin med lössnus

Om du tycker att vin med snussmak inte är något för dig kan du alltid matcha din favorit av lössnus med ett gott vin. Det finns många kombinationer som faktiskt fungerar riktigt bra ihop. Du kan enkelt beställa hem lössnus på nätet och välja en smak som passar dig. Sedan är det bara att hitta ett bra vin.

Snus med smak av prosecco

Det är inte bara vin som är på tapeten när snustillverkarna släpper nya smaker. Numera går det även hitta vin med smak av prosecco. Det är ett tydligt exempel på hur vin influerar vår vardag på flera olika sätt. Du hittar inspiration och oväntade kombinationer vart du än går. Även om du inte snusar själv kan det vara en inspiration för att kombinera vin på lite oväntade sätt. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

Previous article

Allt om vin